Nieuwe mooie dagen, nieuwe mooie plannen

Na een sombere en regenachtige winter beginnen velen te dromen van hun toekomstige uitstapjes. Het maken van reisplannen gaat echter vaak gepaard met een grondige voorbereiding, of het nu gaat om noodzakelijke documenten (zoals het internationaal rijbewijs), een citytrip met kinderen (zoals het bezoek van Londen), of eenvoudigweg het onderhoud van uw fiets voor uw lente-uitstapjes.

In deze blog post delen we enkele nuttige tips en inspiratie om u te helpen bij uw toekomstige plannen.​

Onze tips & tricks

Het internationaal rijbewijs: nuttig?

Wanneer en voor welke landen is een internationaal rijbewijs nuttig of verplicht? Waar vraagt u het aan? Vervangt dit document het nationale rijbewijs? Lees er hier meer over.

Het verlies van uw identiteitsdocumenten in het buitenland?

Wat als u uw identiteitsdocumenten verliest in het buitenland? Dit kan een serieuze kopzorg zijn! Kan de ambassade u helpen? Waar moet u in de eerste plaats aan denken? Lees er hier meer over.

Hooikoorts én autorijden: een riskante combinatie

Voor sommige mensen gaat de lente helaas ook gepaard met hooikoorts. Niet altijd prettig, en zelfs riskant als u achter het stuur van uw auto zit... Lees er hier meer over.

In slaap vallen achter het stuur: een sluipend gevaar

Vermoeidheid veroorzaakt dagelijks ongevallen op onze wegen, vooral tijdens lange ritten. Hoe voorkomt u in te dommelen achter het stuur? Lees er hier meer over.

Het lente-onderhoud van uw fiets

Het mooie weer nodigt ons uit om onze fiets weer van stal te halen. Waarom is het een goed idee om uw fiets na de winter weer rijklaar te maken? En vooral, hoe pakt u dit aan? Lees er hier meer over.

Londen bezoeken met uw kinderen

Kent u de plekken in Londen die kinderen super enthousiast kunnen maken tijdens hun bezoek aan de stad? Wij sommen er enkele op... Lees er hier meer over.

Enkele nuttige weetjes: