Verruimde rechtsbijstand en onze bijdrage in tijden van crisis

Corona beheerst ons (samen)leven. SJ Verzekeringen in samenwerking met Euromex wil jou en je klanten helpen bij een aantal te verwachten problemen.

Dokters en medisch personeel draaien overuren en werken buiten hun vertrouwde specialisatie. Dankzij Euromex all-risk formule moeten artsen en verplegend personeel zich geen zorgen maken over hun rechtsbijstand, ook als ze buiten hun vakgebied of specialisatie worden ingezet. Wij bieden dus :

Verruimde rechtsbijstand voor artsen en verplegend personeel aangepast aan hun werksituatie.

Door de corona-crisis zijn er conflicten met reisorganisatoren of reisagenten en mogelijk ook met het Garantiefonds Reizen. Al onze particuliere klanten die een polis Euromex Privéleven onderschreven, kunnen op ons rekenen voor :
Bijstand bij deze ‘reisconflicten’ met Belgische tegenpartijen. Op jouw vraag helpt SJ Verzekeringen in samenwerking met Euromex om het minnelijk op te lossen en als nodig betalen we hierbij tot €1.000 aan een door ons gekozen advocaat.

De overheid voorziet tal van steunmaatregelen tijdens de corona-crisis. Voor al onze zelfstandigen en ondernemingen met een ondernemerspolis, voorzien we de volgende waarborg:
Rechtsbijstand bij een conflict over de steunmaatregelen met een administratieve overheid in België. De waarborggrens bedraagt €25.000.

Zelfstandigen, ondernemers en VZW’s ontwikkelen door de corona-crisis nieuwe of bijkomende activiteiten : home delivery, inzet van vrijwilligers, het vervaardigen van mondmaskers of ontsmettingsmiddelen,… Wij garanderen aan al onze klanten met een ondernemerspolis dat wij het toepassingsgebied van onze dekkingen uitbreiden zo lang de crisis duurt en bieden dus :
Verruimde rechtsbijstand voor zelfstandigen en ondernemers aangepast aan de nieuwe werksituatie en activiteiten.

Wij hopen je door de continuïteit van onze dienstverlening en bovenstaande uitbreidingen te ondersteunen in de service aan je klanten en zo bij te dragen aan het verminderen van hun zorgen.

Heb je vragen, aarzel niet contact op te nemen via telefoon op 03/665.24.18. of stuur een mailtje naar [email protected]